T-Home hátrafutás Galla Miklóssal

forrás Prim Online, 2010. október 18. 17:07

A T-Home a100 ezres IPTV előfizetői szám elérése alkalmából 2010. október 22-én, pénteken a budapesti Gödör Klubnál Hátrafutás programot szervez, amelyen Galla Miklós – az esemény házigazdája és (hátra)arca – is részt vesz. A különleges program az IPTV szolgáltatás egyik jellemző tulajdonságára, a visszatekerés funkciójára utal.

Az ingyenes rendezvényen nemcsak arra nyílik lehetőség, hogy bárki Galla Miklóssal együtt fusson, hanem hogy bolondos fotókon örökítse meg magát a Holló Színházból vagy a Csinibaba című filmből jól ismert sztárral. A 15.00 órától folyamatosan induló Hátrafutás esemény zárásaként 17.30 órától Galla Miklós „fitnesztanácsadó” zenekara, a GM több mint 49” együttes szórakoztatja a kikapcsolódni vágyókat.

A hagyományos televíziózást átalakító IPTV szolgáltatást hazánkban elsőként a T-Home (illetve elődmárkája, a T-Online Magyarország) indította el 2006 novemberében. A T-Home 2010 júniusában a világon elsőként tette elérhetővé IPTV szolgáltatást kábeltelevíziós hálózaton, a legújabb EuroDocsis 3.0 technológiával. Az IPTV kényelmi szolgáltatásai közé tartozik többek között az élő adás megállítása, a visszafelé tekerés funkció, a több száz mozifilmet tartalmazó videotéka, az elektronikus műsorújság és a gyerekzár is.

A T-Home ajánlatairól bővebb információ a www-t-home.hu oldalon, az IPTV Hátrafutás eseményről a www.t-home.hu/hatrafutas oldalon található.