Blogversenyt hirdet a Nokia

forrás Prim Online, 2010. október 18. 21:11

Blogversenyt hirdet a Nokia 2010. október 14. és december 31. között négy kategóriában, melynek célja, hogy minél több blogger töltse fel és népszerűsítse oldalát az Ovi Áruház segítségével. A gasztronómia, utazás, tech és webnapló témákban készített, már létező blogok íróinak nincs más dolguk, mint regisztrálni a www.nokia.hu/appwizard oldalon, majd az Ovi App Wizard segítségével létrehozni saját blog alkalmazásukat, végül pedig feltölteni azt az Ovi Áruházba. A kategóriájukban legtöbb letöltést elérő bloggerek egy-egy Nokia C6 okostelefont nyerhetnek a verseny végén.

A rendkívül egyszerű és teljesen ingyenesen használható Ovi App Wizard szolgáltatás lehetőséget ad egyszerű widgetek készítésére, amelyek a Nokia okostelefonokon gyorsan elérhetővé teszik a kedvenc oldalakat, blogokat. Az Ovi App Wizard segítségével a mobil blog-olvasó alkalmazás létrehozása par percig tart mindenfajta programozási tudás nélkül. A szolgáltatás gondoskodik az Ovi Áruházba történő publikálásról is. A Nokia Ovi Áruháza segítségével a bloggerek még több olvasót elérhetnek, hiszen az Ovi Áruházból bárki letöltheti a widgetjüket, és ezután a Nokia okostelefonokról bárhol, bármikor elérhetik az adott blogot.

Minden kategória nyertese egy-egy Nokia C6, Symbian-alapú okostelefonnal lesz gazdagabb, melyet kifejezetten üzenetküldésre és közösségi kapcsolatépítésre tervezték. A Nokia C6 teljes QWERTZ billentyűzettel rendelkezik, így az üzenetek, e-mailek vagy akár a blogírás csak néhány pillanat. A 3,2”, személyre szabható kijelzőn kényelmes az internetezés, valamint a kezdőképernyő gyors hozzáférést biztosít a levelezéshez, a közösségi oldalakhoz, valamint Ovi Áruházból letölthető kedvenc alkalmazásokhoz, tartalmakhoz.

A versennyel kapcsolatos további információ a következő weboldalon található: www.nokia.hu/appwizard