Új mobil [origo] portál

forrás Prim Online, 2010. október 26. 16:21

Hamarosan m.origo.hu címen elérhető új mobil [origo] portál indul, amely a T-Mobile-előfizetők számára böngésző kezdőlapként beállított t-zones és a web’n’walk oldalakat váltja fel.

A portálon a T-Mobile és T-Home márkával kapcsolatos akciók, termék- és szolgáltatás-ismertetők mellett az [origo] hírtartalmai, az iWiW, a [freemail], a Google kereső is elérhetők lesznek.

Az m.origo.hu címlapján sok hasznos szolgáltatás, többek között időjárás, tévé- és moziműsor, tőzsde- és devizaárfolyamok, menetrendek is megtalálhatók lesznek, amelyek elrendezését, a felhasználói igények szerint egyénileg is testre lehet szabni. A felület olyan menüpontot is tartalmaz majd, amely az aktuális T-Mobile és T-Home ajánlatokat, a kiemelt szolgáltatások ismertetését nyújtja, valamint a T-Mobile előfizetők számára kínál segítséget egyes ügyfélszolgálati funkciók és szolgáltatások használatához.

Az új mobil [origo] portál 2010. december 1-jétől a T-Mobile előfizetők számára, a Magyar Telekomtól vásárolt mobiltelefonokon alapértelmezett böngésző kezdőlapként válik elérhetővé, de a többi magyarországi mobilszolgáltató ügyfelei számára is látható lesz. A böngészés során igénybe vett adatforgalom a Magyar Telekom mindenkor hatályos díjszabása szerint kerül kiszámlázására.