Sajátmárkás Vodafone mobilnet az Externettől

Kiss Ádám Zoltán, 2010. október 29. 13:23

Meglévő vezetékes szolgáltatásai mellé a jövőben Vodafone alapú mobilinternet-csomagokat is kínál saját márkanévvel a hazai internetes piac egyik megalapítója, az Externet.

Új szolgáltatással bővült az Externet portfóliója, a mobilnet csomagokat lakossági és üzleti ügyfelek egyaránt megrendelhetik, akár hűségidő nélkül is. Az új szolgáltatás a Vodafone által mobil szélessávval lefedett területeken a vezetékes internethez hasonló böngészési élményt nyújt, kiegészítője lehet a már meglévő Externet-előfizetéseknek. A csomagban foglalt adatmennyiségtől függően 1G, 3G és 8G csomagok közül lehet választani, a szolgáltatásnak fix havidíja van. Hűségidő nélkül a lakossági 1 GB-os csomag havi 2499, a 3 GB-os 4499, a 8 GB-os pedig 6999 Forintba kerül, míg egy év aláírásával 1999, 3499, illetve 5999 Forintba. Az ügyfelek az Externettel kötik szerződésüket, innen kapják számláikat is, az ügyfélpanaszokat is az Externet kezeli. A mobilnetet a társaság meglévő termékeinek kiegészítőjeként rendelhetik meg az ügyfelek.
További részletek a szolgáltatásról otthoni előfizetők számára itt olvashatók, az üzleti csomagok iránt érdeklődők pedig ide kattinthatnak.