480 percesre híztak a Kingston SDHC videokátyái

Kiss Ádám Zoltán, 2010. október 30. 09:45

A Kingston Video Card SDHC Class 4 memória kártyák elérték a 32 GB-os kapacitást, ezzel már 480 perces felvételi időt kínálva.

A kimondottan videó anyagok rögzítéséhez tervezett Kingston Video Card SDHC kártyacsalád új tagján már 480 perces HD filmet is eltárolhatunk, hagyományos tömörítés mellett. A Video Card kártya nagyméretű digitális fájlok gyors felírását támogatja. Az eligazodásunkat könnyítendő, nem tárolókapacitással, hanem a rögzíthető anyag idejével jelöli őket a Kingston, a 32 GB-ost így a korábbi 60,120 valamint 140 perces modellek után az újdonságok már 480 perces feliratot kaptak.

A video SDHC kártya is a Class 4 osztályba kategorizált, azaz minimum 4 MB / s adatátviteli sebességet garantál hozzájuk a gyártó. Ez kiválóan megfelel a digitális kamerák és a gyors digitális fényképezőgépek igényeinek. Kis apróság, de praktikus dolog is egyben, hogy a kártya címkéjére felírhatjuk -  a régi VHS világból ismerős ugye? - a kártya tartalmát. A családi eseményeket, vakációt, házasságkötést vagy szülinapot Full HD minőségben (AVCHD, 1080i vagy 1080p) őrizhetjük meg rajtuk.