Az év internetes kereskedőjét keresik

MTI Sajtóadatbank, 2010. november 2. 06:24

Lezárult az "Év Internetes Kereskedője Díj" közönségszavazási időszaka, amelynek során több mint 9.000 szavazat döntötte el, hogy ki lesz az a 30 jelölt, akik közül a szakmai zsűri kiválasztja 2010 legjobb internetes kereskedőjét - közölte a CIB Bank Zrt. és az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ).

A díjakat november 9-én adják át, és az év internetes kereskedője mellett az év legígéretesebb internetes kereskedője és az év innovatív internetes kereskedője díjat is átadják.

 A közlemény szerint jelölt az adidascenter.com, a babfotel.hu, a bevachip.hu, a bigyoshop.hu, a bluechip.hu, a bookline.hu, a brands.hu, a b-tel.hu, az ebolt.hu, az edigital.hu, az egeszsegtarhaz.hu, a family-business.hu, a goldenit.hu, a jateknet.hu, a markit.eu, a multiprint.hu, a netpincer.hu, a netrisk.hu, az olajshop.hu, az otto.hu, a palyazatihirek.eu, a pchelpline.hu, a ruhafalva.hu, a shop.builder.hu, a szuleteslap.hu, a topsport.hu, a tulli.hu, a virpay.hu, a webshop.rehband.hu, és a yukka.hu.

 A szakmai zsűrizésre meghívást kapott többek között a Budapesti Corvinus Egyetem eBusiness Kutatóközpontja, a CIB Bank Zrt., az Információs Társadalomért Alapítvány, az IVSZ, a Kirowski Zrt., valamint a MasterCard Europe Magyarországi Képviselete és a Szek.org.