Új ügyfélszolgálati irodák a Drávanetnél

Kovács Attila, 2010. november 8. 16:02

Az eredetileg Dél- Dunántúl internet szolgáltatójaként ismert, de már országos szolgáltatási területtel működő Drávanet Zrt. Pécs és Budapest után mostantól Pápa, Gönc, Sárbogárd és Izsák városaiban is várja ügyfeleit személyes ügyfélszolgálati irodáiban.

 A cég 2010-ben megújult és kibővült szolgáltatás portfolióval illetve akvizíciós tevékenységeinek köszönhetően megnövekedett, közel 20 ezer fős ügyfélbázissal rendelkezik a távközlési piacon. Mérföldkő volt a cég életében a TvNetwork Nyrt. és a Drávanet Zrt. között év elején létrejött közel 360 millió Ft értékű adás-vétel. A tranzakció során a Drávanet tulajdonába került a TvNetwork ADSL és 3G-s ügyfélbázisa, valamint az ADSL 3G szolgáltatáshoz szükségeses eszközök. Ez utóbbi a Magyar Telekom telefonközpontjaiba telepítve közvetlen hozzáférést tesz lehetővé az előfizetői végpontokhoz, így optimalizáltabb szolgáltatásokat tud nyújtani.
Az új lendületet vett Drávanet Zrt. eddig sem titkolt célkitűzése az új ügyfélszolgálati irodák megnyitásával, hogy az ország egyik meghatározó ADSL szolgáltatójává lépjen elő.