Új internetes vizuálisszoftver-áruház nyílt

OTS - Cégvonal, 2010. november 10. 11:36

Egy, az Európai Unió Gazdaságfejlesztési Operatív Programja által támogatott projekt eredményeképpen megnyílt a vizuális iparág szoftvereit - és ezen belül kiemelten az Adobe szoftvereket - értékesítő Trans-Europe Kft. elektronikus szoftveráruháza, a www.szoftverbolt.hu.

Mint azt Tóth Edgár, a cég kereskedelmi vezetője elmondta: a mintegy 33 millió forintos költségvetésű projekt – amelynek támogatástartalma meghaladta a 11 millió forintot- elsődleges célja a cég forgalomnövekedésének elősegítése, de fontos cél a költségcsökkentés is. Ezt megalapozandó előzetes számításokat végeztek, melyek egyértelművé tették: az online értékesítés költségei jelentősen alacsonyabbak a hagyományos csatornák igénybevételével történő értékesítés ráfordításainál.

A webáruház kétnyelvű, mivel a cég számít a multinacionális cégek leányvállalatainak érdeklődésére, és egyes speciális szoftverek tekintetében a Magyarország határain kívülről érkező vásárlókra is.

 A rendszer minden tekintetben automatizálja a vásárlás folyamatát, mivel a vételár - az OTP elektronikus banki rendszerén keresztül történő - bankkártya használattal is kiegyenlíthető, a számla pedig - kívánság esetén - elektronikus vagy hagyományos formában jelenik meg.