Frissülő Nikon WT-4 és Thumbnail Selector

Kiss Ádám Zoltán, 2010. november 14. 19:45

A Nikon elérhetővé tette két kiegészítő szoftverjének friss, 1.2-es változatait többek között D7000 és Nikon Message Center 2 támogatással.

 

WT-4 Setup Utility segédprogram:


Változások ebben a verzióban
- A D7000 fényképezőgép támogatása.
- A Nikon Message Center 2 támogatása.
- A WT-4 Setup Utility képmappa-beállítási párbeszédablakának Show it with View NX (Megjelenítés a ViewNX programmal) opciója Show it with View NX 2 (Megjelenítés a ViewNX 2 programmal) értékre változott.
- Ha 40 karakternél hosszabb nevű számítógépprofilt akart létrehozni, akkor időnként az alábbi hibaüzenet jelent meg: The Profile could not be saved (A profil nem menthető), és a beállítás nem működött. Ezt a hibát kiküszöböltük.
A WT-4 vezeték nélküli jeladó mostantól használható PC módban (ugyanebben a módban használható a Camera Control Pro 2 is) a 64 bites Windows 7 vagy Windows Vista operációs rendszert futtató számítógépeken, még akkor is, ha a WT-4 Setup Utility Tool for 64-bit Operating Systems programot nem futtatta.
- A WT-4 vezeték nélküli jeladó mostantól használható átvitel módban, kisképes kiválasztás módban és nyomtatás módban a 64 bites Windows 7 vagy Windows Vista operációs rendszert futtató számítógépeken.

A D300S, D3S és D7000 fényképezőgépekkel készített videók átvitele
A videók Kisképes kiválasztás módban, PC módban és Nyomtatás módban nem támogatottak. Ezenfelül az Automatikus küldés és a Mappa küldése átviteli módbeállítások sem támogatják a videókat.

Thumbnail Selector 1.2.0:

Változások ebben a verzióban
- A D7000 fényképezőgép támogatása. A fényképezőgép távoli beállítása azonban nem végezhető el.
- A Beállítások panel Open destination folder with other application after transfer (Átvitel után a célmappa megnyitása másik alkalmazással) opciójának alapértéke ViewNX-ről ViewNX 2-re változott.
- A 64 bites Windows 7 Home Basic/Home Premium/Enterprise/Ultimate és Windows Vista Home Basic/Home Premium/Business/Enterprise/Ultimate (SP2) verziók támogatása. Azonban 64 bites verziók esetén a szoftver 32 bites alkalmazásként működik.

WT-4 Setup Utility 1.2.0 frissítés – Windows
WT-4 Setup Utility 1.2.0 frissítés – Macintosh
Thumbnail Selector 1.2.0 teljes verzió – Windows
Thumbnail Selector 1.2.0 teljes verzió – Macintosh