Tízmillióan töltöttek le egy bibliaalkalmazást

MTI Sajtóadatbank, 2010. november 22. 13:41

Világszerte több mint tízmillióan töltötték le okostelefonjukra az oklahomai LifeChurch.tv ingyenes bibliaalkalmazását - közölte pénteken a CNN weboldala.

Az alkalmazást 2008 júliusa óta lehet letölteni a YouVersion.com egyházi weboldalról, jelenleg húsz különböző nyelven és több mint negyven változatban. A felhasználók azóta együttesen 3,5 milliárd órát (csaknem 400 ezer évet) töltöttek a szentírás böngészésével.

Bobby Gruenewald lelkész szerint a weboldal forradalmat indított el.

"Lehet, hogy a mi nemzedékünk szorosabb kapcsolatban áll Istennel, mint bármelyik korábbi generáció?" - tette fel a kérdést.

Gruenewald azt szeretné, ha a felhasználók rekordot állítanának fel és januárban 1 milliárd percet fordítanának bibliaolvasásra.

"Komolyan hisszük, hogy Isten igéje a mindennapjaink része lehet, ami önmagában is megváltoztatja életünket" - mondta a tiszteletes.

A LifeChurch ingyenes bibliája a legkedveltebb alkalmazások között szerepel. Az iTunes online szoftverbolt oldalán szeptember végén a 10. helyet foglalta el úgy, hogy több mint 50 ezer felhasználó a legjobbaknak kijáró ötcsillagos minősítéssel jutalmazta.

A világ legnépszerűbb olvasmányát pedig nem csupán az Apple készülékeire, hanem szinte minden ismert mobilplatformra, Blackberry, Android, Palm, Windows 7 Phone és Symbian operációs rendszert futtató készülékekre is le lehet tölteni.