Iphone-ról, Ipad-ról is elérhető a SAP Business One

forrás Prim Online, 2010. november 23. 13:13

Az SAP AG bejelentette, hogy a kisméretű cégek számára kínált vállalatirányítási rendszeréhez, az SAP Business One-hoz mobilmegoldást készített.

Az Apple Itunes-ról letölthető, iPhone-ra és iPad-ra egyaránt optimalizált alkalmazás azon funkciókat összegzi, melyeket az üzleti vezetők leggyakrabban használnak. Igy távolról is elérhetőek, kezelhetőek a vállalatirányítási rendszer pl. jóváhagyási, engedélyezési, készlet-és árlista, üzleti partneradatok, valamint egyes üzleti intelligencia funkcionalitásai. A 25 nyelven, köztük magyarul is tudó alkalmazás ingyenes a legfrissebb, 8.8-as verziószámú SAP Business One rendszer felhasználói számára.

„Magyarországon jelenleg közel 500 aktív SAP Business One felhasználó licence tulajdonos cég van, úgy számítjuk, 2011 végére ezen ügyfelek 15-20%-a fogja használni a mobilmegoldást. Az alkalmazás testreszabható, melyet partnerhálózatunk végez.” - mondta Balázs Csaba, a hazai leányvállalat szakértője, aki szerint főként az olyan kisebb méretű cégek vezetői használják majd előszeretettel itthon is a megoldást, akik aktívan vesznek részt az üzleti mindennapokban.