Nyúzható pendrive-ok

Kiss Ádám Zoltán, 2010. november 27. 09:20

Biztosan vannak, akik nem kímélik a pendrive-jukat, ütődik, rázkódik, karcolódik, azután gyorsan tönkre megy. Számukra készült a Kingston R500 USB pendrive, ami azon túl, hogy gyorsabb a megszokottnál, jól bírja a kiképzést, ellenáll az ütődéseknek, a ráncoknak, valódi utcai harcos.

A színösszeállítás alapján elég mérges kinézetű a Kingston DataTraveler R500-as memory pen. A testét - csíkokon kívül - vastag gumi borítja, ez segít a kézben tartásban és megóvja a környezeti behatásoktól. Nem baj ha kicsit ütődik, rázkódik, súrlódik,  egyáltalán nem kényes ilyenekre. Azok kezébe - vagy zsebébe, kulcstartójára, stb. - való, akik nem akarnak vagy tudnak arra figyelni, hogy a pendrive-jukat megóvják még a lágy szellőtől is.

A sebes életvitelt az adatok gyors írásával és olvasásával is támogatja a sokk-álló R500, írni másodpercenként 20 MB-os , olvasni másodpercenként 30 MB-os sebességű átvitellel képes. A fekete-narancsvörös színű DataTraveler 16  GB, 32 GB és 64 GB tárral kerül megtöltésre. A bizalmat erősítendő ezekhez a strapabíró termékekhez 60 hónapos gyári garancia jár.