Telenor üzletekben is elérhetővé válik a djuice

forrás Prim Online, 2010. november 30. 16:08

November 30-tól - saját bolthálózata mellett - 61 kiválasztott Telenor üzletben is elérhetővé válnak a márka szolgáltatásai.

A djuice eddig is több mint 20 djuice café ponton, valamint Budapest belvárosában az U26 djuice clubshopban értékesítette szolgáltatását. A márka „U26 Teória” kutatásain keresztül folyamatosan kapcsolatban áll célcsoportjával, új készülék- és tarifaajánlatait, stratégiáját is az ő megkérdezésük után dönti el. A djuice a kutatások mellett nagy hangsúlyt fektet saját Facebook-rajongóinak véleményére is, akik immár több mint 17 000-en vannak.
 
A fiatalok láthatóan értékelik, hogy számít a véleményük, hiszen a legfrissebb eredmények szerint már 28%-uk nevezte meg a djuice-t kedvenc telekommunikációs szolgáltatójának, de az üzletek elérhetősége több térségben nem megfelelő. A márka ezt a megnövekedett fogyasztói igényt csak értékesítési hálózatának kibővítésével képes kielégíteni. Azonban a disztribúciós hálózat bővítése, jelen gazdasági környezetben, rövid távon nem megvalósítható.
 
Ezért határozta el a márka, tárgyalásokat kezd bizonyos üzletekkel. Ennek eredményeképpen november 30-tól a djuice saját üzletei mellett, 61 kiválasztott Telenor üzlet kínálja majd a teljes djuice portfoliót.