Nemzetközi elismerés a HostLogicnak

forrás Prim Online, 2010. december 1. 16:35

Kelet-Közép-Európa piacvezető SAP hosting-partnere, a magyar HostLogic ma már 43 ügyfélnek 9 országban, többek között Szlovákiában, Csehországban, Törökországban, Ukrajnában és Görögországban nyújt integrált üzleti megoldásokat alkalmazásszolgáltatóként.  Világszínvonalú teljesítményét az SAP idén is a legmagasabb szintű tanúsítvány odaítélésével ismerte el.

Az SAP napokban lezárult minőségi auditja szerint a HostLogic Kft. bizonyult Kelet-Közép-Európa legmagasabb színvonalú SAP hosting-szolgáltatójának. Az átvilágítást kétévente ismétlődően végzi el a világ vezető üzleti szoftvergyártója szakodosott partnereinél. Az idei forduló során továbbra is a HostLogic kapta a régióban az egyetlen Advanced Hosting Provider címet. Az audit eredménye konkrét mérőszámokkal is megerősítette, hogy a cég hosting szolgáltatása színvonalát tekintve az európai átlag felett áll, ugyanakkor árak tekintetében minden országban versenyképes.  
 
A HostLogic 2002 óta folyamatosan minősített hosting-partnere az SAP-nak, az Advanced fokozat az átlagon felüli minőség jelzése, vagyis a cég nem csupán hazánkban, de az egész régióban a legrégebbi és legtapasztaltabb specialista.

A HostLogic árbevételének ma már több mint 35 százaléka származik hosting jellegű tevékenységből, az arány pedig évről évre intenzíven növekszik. Ennek hátterében elsősorban az áll, hogy a vállalatok egyre komolyabb színvonalú IT-infrastruktúrát igényelnek, kiemelten fontos számukra a magas működési biztonság, a szolgáltatott alkalmazások rugalmassága, könnyű bővíthetősége és a gyors használatba vétel előnyei. Ezeket a képességeket az igény szerinti bérelhetőség és a magas színvonalú szakértői támogatás is erősíti.

A cég tapasztalatai alapján a hosting szolgáltatási képességek ma különösen kedveltek az exportorientált gép- és alkatrészgyártó hazai iparvállalatok, az élelmiszer- és feldolgozóipar nemzetközi szereplői, illetve a kis- és nagykereskedelmi hálózatok körében. Ma már a hosztolt vagy bérelt forma iránt egyre bővülő az érdeklődés a szoftver generációs váltás előtt álló szektorokban is, mint az egészségügy, a közigazgatás és egyéb közszolgáltatók.