A Propellerhead zenei szoftvereinek disztribúciójával bővült a Trans-Europe Kft. kínálata

OTS - Cégvonal, 2010. december 1. 18:08

A Trans-Europe Kft. megállapodott a Propellerhead svéd, zenei szoftvereket fejlesztő céggel termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazásáról.

A Propellerhead Software a zeneipari innováció vezetője. Az 1994-ben megjelent - Recycle - nevet viselő hangminta-szerkesztő programjuk első verziója valósággal forradalmasította a zeneipart, és ennek többszörösen frissített verziója azóta is alapvető eszköz a
kísérletező kedvű zenészek, remixerek és sound designerek számára.

A Propellerhead termékeire jellemző az egyszerű kezelhetőség, a letisztult felhasználói felületek használata, magas szintű integráltság (a ReCycle, a Reason és a Record zökkenőmentesen
működnek együtt), a nagyfokú stabilitás, zeneipari szabványok teremtése, alkalmazása szoftvereikben, valamint elkötelezettség a jövő platformjai iránt. Alkalmazásaik kompatibilisek a Mac OS X és a Windows legújabb verzióival, rendszerigényük alacsony, így a nem csúcsteljesítményű számítógépeken is jól használhatóak, ráadásul kedvező áruknak köszönhetően nagy felhasználói bázist tudhatnak maguk mögött.

A ReCycle, a Reason és a Record zeneszerkesztő szoftverek, valamint hozzájuk tartozó kiegészítő hangmintatárak a Trans-Europe Kft. viszonteladói hálózatában vásárolhatók meg.