Sílécmintás notebookokat mutatott be a HP

forrás Prim Online, 2010. december 2. 17:32

Két új limitált kiadású HP Pavilion notebookot mutattak be ma, amelynek dizájnját a világhírű sífelszerelés-gyártó, a Rossignol sílécei ihlették.

A HP Pavilion dv6-3298en és a 3299en modellek dizájnját a világhírű Rossignol sílécei ihlették: a Rossignol Edition notebookok kétféle külsővel (Attraxion és Koopman) lesznek elérhetőek, és egyedi, sieléssel kapcsolatos háttérképekkel, valamint extrém síelős videókkal a Rooster TV-nek köszönhetően.

Ahogyan a korábbi Pavilionok, úgy a két új modell is strapabíró külsővel rendelkezik; a vízbázisú festékkel készült Imprint dizájn védi a notebookot a külső sérülésekkel szemben. A kiemelkedő videó- és fényképfelvétel-készítési lehetőséget és lejátszást támogatja a gépen található Adobe Photoshop Elements and Premiere Elements programcsomag, valamint a HP MediaSmart szoftver. A HP TrueVision webkamera integrált kettős mikrofonnal rendelkezik, s az eszköz alacsony megvilágítás mellett is jól használható. 

A Koopman dizájnú HP Pavilion dv6-3298en modellben Intel Core i3-480M processzor található, merevlemezének kapacitása pedig 640 GB. A kiváló képmegjelenítésről az ATI HD 5650 grafikuskártya gondoskodik. Az Attraxion dizájnú HP Pavilion dv6-3299en modellben Intel Core i3-380M processzor, 500 GB kapacitású merevlemez és ATI HD 6550-es grafikuskártya található.

Mindkét modellt eredeti Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel látták el, kiváló hangzásukról az Altec Lansing hangszóró és a Dolby Advanced Audio gondoskodik, teljes méretű billentyűzete különálló billentyűkkel rendelkezik. A 15,6”-os HD LED HP BrightView kijelzővel rendelkező két új modell – a korábbiakhoz hasonlóan – Energy Star energiahatékonysági minősítéssel rendelkezik.

Mindkét új HP Pavilion notebook januártól lesz kapható hazánkban.