Magyar vezető az Axis Communications kelet-közép-európai kereskedelmi csapatának élén

forrás Prim Online, 2010. december 21. 16:47

Csuthi Zsuzsanna személyében regionális kereskedelmi vezetőt nevezett ki az Axis Communications kelet-közép-európai csapatának élére. A cég első ízben jelölt ki hazai szakembert régióvezetői pozícióba.

Csuthi Zsuzsanna feladata az Axis Communications folyamatosan bővülő értékesítési csapatának vezetése a Magyarország mellett 14 további országot magába foglaló régióban.

Az Axis Communications regionális képviselőjeként Csuthi Zsuzsanna célja a svéd székhelyű vállalat globális eredményeinek és magyaroszági szerepének növelése, melyhez kiváló alapot biztosít az eddigi nemzetközi és hazai biztonságtechnikai területen megszerzett tudása.

Az öt idegen nyelvet beszélő Csuthi Zsuzsanna a Corvinus egyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd az Autronica intelligens tűzjelző rendszereket gyártó norvég vállalatnál kezdte pályafutását, ahol hazai és európai kereskedelmi feladatokat is ellátott. Tapasztalatait emellett a Vision Systemsnél (mai XTrails), az NVT-nél és a GE Security-nél szerezte. Legutóbbi munkahelyén, az Állami Nyomdánál kártya és papír alapú biztonsági nyomdai termékek és okmánybiztonsági megoldások értékesítésével foglalkozott, valamint részt vett a vállalat nemzetközi disztribúciós hálózatának kiépítésében.

”Az analóg rendszereket hazánkban és a környező országokban is folyamatosan váltják fel a hálózati videó megoldások, mivel egyre több végfelhasználó és telepítő fedezi fel az IP előnyeit a videomegfigyelésben és a távoli elérésben. Örülök, hogy új pozíciómban lehetőségem nyílik személyes tudásommal és tapasztalatommal hozzájárulni a régiónkban is dinamikusan növekvő Axis Communications sikereihez”- mondta Csuthi Zsuzsanna.