Az LG töretlenül hisz a 3D-ben, ezt januárban is megmutatja

Vértes Judit, 2010. december 31. 11:25

Az LG-t nem riasztotta el, hogy a tavaly bemutatott 3D televízió nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és nem vált nélkülözhetetlen termékké a szórakoztatóelektronika piacán: a januári fogyasztói elektronikai vásáron egy óriási 3D tévével rukkol elő.

- Az LZ9700 egyesíti az LG képminőségét és a legújabb fejlesztésű 3D technikát - mondta Havis Known, az LG Home Entertainment elnöke.

Papíron valóban nagyon jól hangzik, amiket az LZ9700-ról írnak. Teljes LED-backlit képernyő, mely olyan színessé varázsolja a képet, mintha egy múzeumban néznénk egy festményt. A kijelző nagy sebességű TruMotion 400Hz használata biztosítja a folyamatosságot, töredezettségmentességet gyorsan változó képek esetén is.

Mivel a 3D-s tartalom egyelőre ritka, mint a fehér holló, valószínűleg ez a 2D-s minőség lesz az LZ9700 legfőbb vonzereje.

A 3D-s kijelzők területe igazából még nincs feltérképezve, rengeteg félreértés, hamis elvárás, információ kering körülötte. Az LG talán azt reméli, hogy az LZ9700 eloszlatja a “képzavart”. S minden a helyére kerül. 3D-ben is.