Megújult a horvátországi magyar HunCro Médiaközpont honlapja

MTI Sajtóadatbank, 2011. január 6. 09:29

Formájában és tartalmában is megújult az Új Magyar Képes Újság hetilapot is kiadó horvátországi magyar HunCro Médiaközpont internetes oldala.

A www.huncro.hr honlap folyamatosan frissülő hírekkel és új, az eddiginél jobban áttekinthető megjelenéssel várja az internetes olvasókat.

 Az oldalon olvashatóak aktuális cikkek, hírek Horvátországból és a környező országokból. Emellett külön aloldal tartalmazza a horvátországi magyarsággal és a Horvátországgal kapcsolatos írásokat. Az archívumban megtalálhatóak az Új Magyar Képes Újság cikkei.

 A regionális, szlavóniai televízión sugárzott magyar nyelvű Drávatáj című kétheti magazinműsor minden adását megtekinthetik a nézők, valamint a kelet-horvátországi Baranya Rádió magyar nyelvű műsorai is elérhetőek lesznek az oldalon.

 Ezentúl hozzá is szólhatnak és véleményezhetik is az olvasók a honlapon közölt cikkeket. Az új weboldalt a HunCro Médiaközpont munkatársa, Farahó Zsolt készítette - mondta el az MTI-nek Kriják Krisztina, a honlap fő- és felelős szerkesztője.