Új üzleti asztali számítógépeket mutatott be a HP

forrás Prim Online, 2011. január 6. 10:12

A HP egy sor olyan új üzleti asztali számítógépet mutatott be, amelyek segítségével a kisvállalkozások az üzlet növekedésének megfelelően bővíthetik technikai hátterüket.

HP Pro 3130 Minitower Business PC
A HP Pro 3130 Mini-tower Business PC rugalmas megoldást jelent olyan kkv-k számára, akik megfizethető áron szeretnének nagy teljesítményű technikai hátteret. A HP Pro 3130 olyan vállalkozások számára is ideális, akik könnyen telepíthető, megbízható technológiára vágynak, megbízható support szolgáltatással.

A HP Pro 3130 megfelelően elhelyezett portjainak, csatlakozóinak köszönhetően a számítógép igény szerint bővíthető. 3,5-es és 5,25-ös fiókkal, első és hátsó USB porttal van ellátva.

A HP Pro 3130 Minitower a legújabb Intel i3, i5 és i7 processzorokkal , Intel H57 Express chipekkel, beépített Intel Graphics Media Accelerator 4500 with DirectX 11, és a legújabb Windows 7 operációs rendszerrel van felszerelve.

A HP Pro 3130 akár 16 gigabájtos DDR3 SDRAM memóriával, 320 gigabájtos merevlemezzel van felszerelve, és opcionálisan ajánl egy második merevlemezt, amivel a valós-idejű adatvédelem RAID tükrözés megvalósítható.
A további tárolóhelyet, és média támogatást igénylő vállalkozások számára a HP Pro 3130 biztosít egy akár 750 GB-os SATA merevlemezt, beépített 22-in-1 Media Card Reader-t (MCR), és további meghajtókat, például egy SuperMulti LightScribe DVD meghajtót.

Az IT személyzet nélküli kisvállalkozások számára ideális HP Pro 3130 olyan beépített biztonsági eszközökkel van felszerelve – beleértve a HP Protect Tools eszközöket – amelyek az üzleti adatok védelmét szolgálják:
Password Manager for HP ProtectTools a jelszó védelmére és kezelésére,
File Sanitizer for HP ProtectTools a merevlemez tartós törlésére,
Device Access Manager for HP ProtectTools az illetéktelen adatszerzés megakadályozására,
Norton Internet Security 2011 az antivírus és URL szűrő rendszeren túl átfogó védelmet nyújt a külső veszélyekkel szemben,
Opcionálisan telepíthető Kensington Microsaver Security Lock az eszközök védelméért.

Piaci bevezetés
A HP Pro 3130 Minitower Business PC 119,000Ft-tól kapható Magyarországon.

HP Elite 7200 Business Desktop PC
A nagy teljesítményű HP Elite 7200 Business Desktop PC-t olyan kisvállalkozások számára tervezték, akiknek könnyen telepíthető, biztonságos és bővíthető asztali gépre van szükségük.

A legújabb Intel Core i3, i5 és i7 processzoroknak, az Intel H57 Express chipeknek köszönhetően a HP Elite 7200 Business Desktop PC maximális teljesítményt nyújt kiterjesztett multimédia alkalmazásokhoz, és a nagy teljesítményt igénylő multitasking feladatok ellátásához.

A korlátozott IT támogatással rendelkező kisvállalkozások számára ideális HP Elite 7200 HP ProtectTools eszközökkel van felszerelve:

Device Access Manager – portok, olvasható meghajtók, és mobil tárolóeszközök adatvédelmét szolgálja az illetéktelen felhasználókkal szemben,
Credential Manager – egyszerű belépést, automatikus jelszótárolást és védelmet biztosít,
File Sanitizer – kitörli az azonosíthatatlan fájlokat, mappákat a felhasználó gépéről.

A HP Elite 7200 vírusok elleni hálózatvédelmi eszközöket is tartalmaz – a Symantec Norton Online Backup eszközét -, amely a hálózati számítógépen tárolt adatot védi. A HP Chassis Lock és opcionális Kensington MicroSaver Security Cable Lock pedig a számítógép lopása ellen nyújt védelmet. (5)

Piaci bevezetés
A HP Elite 7200 134,900Ft-tól kapható Magyarországon.

HP Pro 3135 Microtower Business PC
A HP Pro 3135 Microtower Business PC a technológiai előírásoknak megfelelő, az üzlet fejlődését követően bővíthető számítógép.

A fő jellemzője, hogy VGA –s DVI-D csatlakozón keresztül két monitor is csatlakoztatható a géphez. A nagyobb képfelület lehetővé teszi, hogy a felhasználó több dokumentumon vagy programon dolgozzon egy időben.

A gép AMD Athlon vagy Phenom processzorral kapható. Az extra memória és PCI Express (PCIe) csatlakozóknak, 3.5”/5.25” fiókoknak és opcionális második merevlemeznek köszönhetően a HP Pro 3135 a vállalkozás igényeinek megfelelően tovább bővíthető.

A HP Pro 3135 egy akár 16GB-os DDR3 SDRAM memóriával és egy akár 750GB 3.0 Gb/s SATA merevlemezzel van felszerelve. A további média támogatást igénylő vállalkozások számára elérhető a SuperMulti LightScribe DVD meghajtó.

Többek között a HP ProtectTools Suite SMB, HP Power Assistant, és Norton Internet Security a számítógépen előretelepített.

A megbízható PC életciklus biztosíása érdekében a HP Pro 3135 széles szolgáltatás-portfóliót nyújt. A HP Care Pack Services, kiterjeszti az általános garanciát és segít maximalizálni a megtérülést. A HP Virtual Support Room élő szolgáltatást tesz lehetővé, míg a HP Support Assistant, a zökkenőmentes felhasználást segíti.

Piaci bevezetés
A HP Pro 3135 119,900Ft-tól kapható Magyarországon.