Innomax 2010: Invitel pályázat innovatív kis- és közép-vállalkozásoknak

primhirek, 2011. január 11. 23:16

Még lehet nevezni az InnoMax 2010 pályázatra! Az Invitel már második alkalommal szervezi meg az innovatív kis- és középvállalkozások versenyét, amelyre megvalósult ötletekkel, a hatékonyságot javító innovációkkal, üzleti fejlesztésekkel lehet nevezni. A verseny tétje nemcsak a dicsőség: az 5-19 fős cégek 300.000 forint; a 20-69 fős cégek 500.000 forint; a 70-250 fős cégek 1.000.000 forint értékű díjat nyerhetnek. (Videó-hírünk a video.prim.hu rovatban.) 

„Azokat a vállalkozó szellemű kis- és középvállalatokat keressük, akik az Invitel valamilyen üzleti szolgáltatását használva, azt innovatív módon alkalmazva értek el üzleti sikereket, tették hatékonyabbá, gyorsabbá, vagy jövedelmezőbbé cégüket. Az InnoMax nekik és róluk szól. Őket támogatja." - tudtuk meg Zsembery Györgytől, az Invitel üzleti működéséért felelős vezérigazgató-helyettesétől, az InnoMax 2010 pályázat zsűrijének elnökétől. 

A tavalyi nyertesek között vannak olyan cégek, akik számára az innováció üzleti kérdés, mert ilyen iparágban dolgoznak, ebből élnek. A Hedz Magyarország Kft. elektronikus jegyekkel, e-ticket rendszerekkel pályázott, de a 3D-s monitorokat fejlesztő iPont-Consulting Kft. is nyert. Az Opten Informatikai Kft. pedig speciális cég-adatbáziskezelő rendszerével érdemelte ki az elismerést. Az InnoMax pályázat azonban nemcsak az informatikai piac innovátorairól szól, a Medicover Zrt. a gyógyítást segítő, az orvos-beteg kommunikációt hatékonyabbá tevő rendszer fejlesztésével nyert különdíjat. Nemcsak szolgáltatás-, vagy termékfejlesztéssel lehet pályázni, a lényeg, az üzleti innováció! Így például termelési, logisztikai, illetve akár HR területről is érdemes nevezni. 

A jelentkezés rendkívül egyszerű a www.invitel.hu/innomax oldalon található rövid űrlap segítségével. Pályázni 2011. január 31-ig lehet, a nyertesek kiválasztására 2011 februárjában, az ünnepélyes díjátadóra pedig 2011 márciusában kerül sor.