Elindult az összkormányzati portál - www.kormany.hu

MTI Sajtóadatbank, 2011. január 17. 09:23

Elindult az új, összevont kormányzati információs portál, a www.kormany.hu, amely a korábbi minisztériumi honlapokat hivatott kiváltani - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkársága.

Az új portál egyetlen központi címről, áttekinthető szerkezetben teszi hozzáférhetővé a látogatók számára a legfrissebb kormányzati híreket, anyagokat, multimédiás tartalmakat, illetve a sajtó regisztrált képviselői számára nyújt olyan további szolgáltatásokat, mint a sajtótájékoztatók élő közvetítése vagy nagyfelbontású fotó- és videóanyagok letöltésének lehetősége - közölték.

 A www.kormany.hu nyilvános tesztüzemmódban működik, lehetőséget teremtve az üzemeltetés során összegyűjtött tapasztalatok értékelésére és felhasználására. A próbaidőszak alatt a korábbi minisztériumi honlapok már nem frissülnek, de elérhetőek maradnak.

 A Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság a honlappal kapcsolatos minden javító szándékú észrevételt és ötletet vár az impresszumban található elérhetőségeken.