Az Expertive menedzseli a közmédiumok átalakítását

MTI Sajtóadatbank, 2011. január 18. 08:15

A Műsorszolgáltatás Támogató és Vagyonkezelő Alap által a közmédiumok átalakításának menedzselésére kiírt közbeszerzést az Expertive Informatikai és Szolgáltató Kft. nyerte nettó 24 millió 750 ezer forinttal - az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az alap tavaly december 3-án kért fel három céget ajánlattételre, hirdetmény nélkül indult általános, egyszerű, tárgyalás nélküli közbeszerzési eljárás keretében. Az ajánlatok elbírálásáról készült összegezést most tették közzé.

 Az elvégzendő feladat része a program- és projektmenedzsment módszertani támogatása; a program-előkészítő munkacsoportok létrehozása; megbeszélések előkészítése, moderálása, eredmények rögzítése, továbbá döntés-előkészítő anyagok előkészítése, véglegesítése, támogatása, véleményezése.

 Az ellenszolgáltatás eredetileg becsült értéke 24,5 millió forint volt. A nyertes Expertive Informatikai és Szolgáltató Kft. 24,75 millió forintért vállalta a munkát, míg a következő legkedvezőbb ajánlatot tevő Projekt Control Expert Kft. 24,8 millió forintot kért.

 Ajánlatot tett még az AlphaNet Számítástechnikai és Vállalkozási Kft. is.