25 MB/sec sebességű fémházas pendrive a Verbatimtól

forrás Prim Online, 2011. január 18. 14:44

A Verbatim új pendrive-ja magasra teszi a lécet a technológia és az ergonómia terén is. A Store ‘n’ Go Executive USB meghajtó ellenálló és elegáns fém házat kapott, ráadásul hihetetlenül gyors, akár 25 MB/sec sebességű adatátvitelre képes. Az új Verbatim Executive USB meghajtó már most elérhető 8 GB – 64 GB tárolókapacitással.

A Verbatim Executive USB meghajtó csatlakozója behúzható, így külön kupak nélkül is védve marad. A fém védőburkolatba bújtatott stílusos, 8 GB, 16 GB, 32 GB, illetve 64 GB tárolókapacitással elérhető eszköz tökéletesen működik bármilyen PC vagy Mac számítógéppel. Az Executive USB meghajtó kiemelkedően gyors, akár 25 MB/sec olvasási sebességre képes: a mozgásban lévő, stílust, minőséget és teljesítményt egyszerre szem előtt tartó felhasználók számára ez az eszköz a megfelelő választás.

 

Ez a – USB meghajtók között szokatlanul magas – sebesség nem csak nagy fájlok mozgatását teszi egyszerűvé és gyorssá, de a munkát is kényelmessé teszi, hiszen nincs szükség arra, hogy a dokumentumokat, videókat, prezentációkat a számítógépre másoljuk. A Store ’n’ Go Executive pendrive-ra mentett fájlokon, közvetlenül, a másolgatás kihagyásával dolgozhatunk, hiszen erre az eszközt 200-szoros sebessége alkalmassá teszi.