Könnyen elérhető pályázati információk

forrás Prim Online, 2011. január 20. 12:38

Az Új Széchenyi Terv honlapja (http://ujszechenyiterv.gov.hu/) könnyen hozzáférhető tájékoztatást ad a programról és az egységes fejlesztéspolitikai rendszerről. A kis- és közepes vállalkozások hiteles forrásból és egy helyen böngészhetnek a nekik kínált lehetőségek között. Az áttekinthető szerkezetű honlapon minden érdeklődő gyorsan megtalálja a számára megfelelő kiírásokat.

A célirányos tájékozódásban segít a honlap Pályázati kereső menüpontja. A térképes keresőben Magyarország régiói és több más szempont szerint szűkítve is kigyűjthetők a pályázatok. Az oldalon elérhető a pályázáshoz szükséges minden információ, letölthetőek a dokumentumok (pályázati felhívás, útmutató, adatlap).
A honlapon megtalálható a Pályázati kézikönyv és az Új Széchenyi Terv hét programja. A sajtónak szánt tartalmak – friss hírek, sajtóközlemények – hamarosan médiatárral (videó- és képgyűjtemény) egészülnek ki.
A Partnerség menüpont alatt található interaktív fórumon a pályázók gyors regisztrációt követően oszthatják meg egymással is véleményüket és javaslataikat az Új Széchenyi Tervről és pályázatairól.