Új ügyvezető a Ricoh Hungary élén

forrás Prim Online, 2011. január 20. 12:44

2011. január 1-től Bérczi Ottó tölti be a Ricoh Hungary ügyvezető igazgatói pozícióját. Bérczi Ottó Eddy Martens-t váltotta a Ricoh Hungary ügyvezetői székében. Eddy Martens a Ricoh Europe központjában folytatja tovább munkáját. 

A több mint 20 éves kereskedelmi-vezetői gyakorlattal rendelkező szakember, a műszaki diploma és kereskedelmi végzettség megszerzése után, a Danfoss, Dánia legnagyobb ipari vállalatának magyarországi automatika divízióját képviselte, majd egy évtizedes munka után globális értékesítési igazgatói pozícióban folytatta pályafutását Dániában. Hazatérve a Johnson Controls-nál ügyvezetőként majd az ABB-nél a szerviz-szolgáltatási divízió vezetőjeként dolgozott.

Bérczi Ottó szakmai céljai közé tartozik, hogy vezetése alatt a Ricoh az irodai folyamatok javításán keresztül hozzájáruljon a magyarországi vállalatok hatékonyságának növekedéséhez, valamint a dokumentumkezelési folyamatok javításával környezetkímélőbb működéshez segítse azokat. „Munkám során arra törekszem, hogy a Ricoh Hungary jól megalapozott magyarországi jelenléte és hírneve tovább erősödjön, valamint a vállalat a szolgáltatás-megoldás-konzultáció jellegű piac jelentős szereplőjévé váljon” - mondta Bérczi Ottó.