Live preview banner-teszt; avagy hirdetés csak Neked, csak itt, csak most

primhirek, 2011. január 28. 13:41

Mint az adserver blogon a fejlesztők hírűl adták, egy érdekes innovatív funkció segítségével az Adverticum AdServer NG felhasználói már azelőtt ellenőrizhetik a weboldalba épített kreatívot, mielőtt elindítanák az éles kampányt.

Ki akarja próbálni Ön is?

Megteheti, ez esetben a Live Preview hirdetés csak itt, csak most, csak Önnél fog futni, és csak addig, amíg Ön akarja...

A Live Preview kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a speciális megjelenésű bannereket ne csak  a tesztoldalakon ellenőrizzék, hanem magán a weboldalon is, ezzel kiküszöbölve a tesztoldalon nem, ám konkrét HTML környezetben előforduló hibákat. Az AdServer NG által generált linken a végleges környezetében tekinthető meg a banner, miközben az oldal más látogatói számára még nem látható a hirdetés. Ezt a speciális linket nemcsak az AdServer felhasználói láthatják, hanem átadható akár külső partnernek is jóváhagyás céljára.

Ki akarja próbálni a Live Preview-t?

   1. Kattintson erre a linkre, és tekintse meg a Prim Online oldalán elhelyezett teszt bannerünket.

   2. A jobb felső sarokban látható "goa3 notifications" mezőben a zóna ID-re kattintva a rendszer megmutatja, hogy az oldalon belül fizikailag hol van beépítve a zóna (jelen esetben az oldal aljában).

   3. Zárja be a böngészőt!

Nyissa meg újra a böngészőt és látogasson el a http://prim.hu/ oldalra. A browser bezárásával érvényét veszítette a Live Preview cookie, így a site-on az éppen futó éles kampányok hirdetései láthatóak.