Éjfélig lehet még nevezni az InnoMax és InnoApps Díjra

forrás Prim Online, 2011. január 31. 14:03

Az InnoApps pályázatra két kategóriában („Szórakozz!” és „Ne szórakozz!”) nevezhetnek bármilyen applikáció fejlesztéssel, felsőoktatásban tanuló diákok.

A „Szórakozz!” kategóriában érkezett pályázatokra az Invitel Facebook oldalán lehet szavazni, a „Ne szórakozz!” kategóriában pedig a szakmai zsűri választ nyertest. A legjobbak kiválasztására februárban, az eredményhirdetésre pedig március elején kerül sor.

Az InnoApps Díjra is rendkívül sok témában érkeztek pályázatok. Vannak, akik játékokkal, például autóvezetés-szimulációs programmal neveztek, de SMS-en elérhető Facebook profillal, információ-feldolgozó programokkal, áramköröket tervező szoftverrel, egyetemi adatkezelő programmal, vagy útvonal tervező algoritmussal is neveztek a hallgatók.

Az InnoApps versenyben két kategóriában osztanak díjat: az üzlethez, munkához kötődő „komolyabb” témájú fejlesztésekkel a „Ne szórakozz!” kategóriában, a „könnyedebb” hangvételű fejlesztésekkel pedig a „Szórakozz!” kategóriában lehet pályázni. A díj kategóriánként 200.000 forint és 1 éves Net&Go előfizetés.

A jelentkezés rendkívül egyszerű, gyors és ingyenes. Elegendő felkeresni a www.invitel.hu/innomax, illetve www.invitel.hu/innapps oldalt, majd a „NEVEZÉS”-re kattintva kitölthető a rövid pályázati űrlap.