Új kereskedelmi igazgató a Sanoma Budapestnél

primhirek, 2011. február 1. 13:04

Kürti Istvánt, aki közel tíz éve irányította a Sanoma Budapest kereskedelmi tevékenységét, és felelt a vállalat nyereségének legfőbb forrását jelentő hirdetési bevételekért, 2011. március elsejétől Steff József (képünkön), a korábbi prágai ügyvezető váltja a kereskedelmi igazgatóság élén.

 

 

Kürti István (jobb oldali képünk) 2001. február 4-étől dolgozik a Sanoma Budapestnél illetve jogelődjénél, és 2001. május elseje óta áll a kereskedelmi igazgatóság élén. Távozásának oka, hogy elképzelési a hirdetés-értékesítési szervezet jövőjével és fejlesztésének stratégiai irányaival kapcsolatban eltértek a nemzetközi médiavállalat vezetésének elképzeléseitől. 

Steff József három éven keresztül látta el a Sanoma Media Praha ügyvezető igazgatói teendőit, de ezzel párhuzamosan a Sanoma Budapest igazgatóságának is tagja volt, így személyében olyan vezető kerül a kereskedelmi igazgatóság élére, aki több éves nemzetközi tapasztalatot szerzett, rálátott a különböző országokban működő Sanoma-cégek értékesítési munkájára is, egyúttal kiválóan ismeri a Sanoma Budapest működését, célkitűzéseit.