Csevegés Facebookon a Messengerrel

forrás Prim Online, 2011. február 3. 12:14

Azok a hazai internetezők, akik mind a Facebook, mind a Windows Live Messenger felhasználói, mostantól mindkét felületen tudnak egymással csevegni, függetlenül attól, hogy melyik platformra is vannak belépve éppen.

Ahhoz, hogy a Windows Live Messengert használók a csevegőprogramon keresztül beszélgethessenek a közösségi oldalon levő barátaikkal, mindössze arra van szükség, hogy összekapcsolják Facebook- és Windows Live fiókjukat. Az összekapcsolást követően a kapcsolatok között egy külön csoportban megjelennek a Facebook chat szolgáltatásába belépett ismerősök, akikkel a jól ismert Messenger felületen keresztül azonnal meg is kezdhető a csevegés. Ráadásul az állapotfrissítéseiket is megoszthatják a Messenger segítségével, sőt az új Windows Live Messenger 2011 fő ablakában már megtekinthetik az ismerőseik friss Facebook bejegyzéseit, fényképeit, és akár kommentálhatják is azokat.

A Facebook és a Windows Live Messenger itt kapcsolható össze, és a megosztási lehetőségek is itt állíthatók be. Az új Windows Live Messenger innen tölthető le.