Újabb településeken érhető el a T-Home energiaszolgáltatás

forrás Prim Online, 2011. február 4. 13:56

A T-Home a mai naptól további városokban kínál lakossági ügyfelei számára kedvezményes árú villamosenergia- és földgázszolgáltatást.

Budapest XI. és XVIII. kerület, Debrecen, Győr, Miskolc, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Zalaegerszeg és Velence után Békéscsaba, Eger, Kecskemét, Pécs, Tiszaújváros és ezen települések vonzáskörzetében, valamint Budapest II. kerületében érhető el a szplgáltatás.

Mindezzel egy időben a T-Home az igénybe vehető kedvezményrendszert is megújítja és átláthatóbbá teszi.

Február 4-től az energiaszolgáltatáshoz kapcsolódó megújult kedvezményrendszerben az ügyfelek Energia Start és Energia Extra kedvezményekre szerződhetnek. Az elérhető maximális kedvezmény mértéke nem változik: az egyetemes árhoz viszonyítva az áramdíjból – amely a mennyiségarányos rendszerhasználati díjat is magában foglalja – 5, a gázdíjból pedig 8 százalék, amely a Kapcsolat Programban T-Home Arany és Platina kedvezmény-jogosultsági szinttel rendelkezők számára elérhető, az igénybevételi feltételek teljesülése esetén.

Újdonság, hogy a Magyar Telekom a lakossági szolgáltatási terület bővítése mellett a jövőben a gázártámogatást igénybe vevő előfizetőket is kiszolgálja.

Az energiaszolgáltatás a szolgáltatóváltás alatt is folyamatos marad, miközben nincs szükség helyszíni szerelésre, kiszállásra, az áram- és földgázszolgáltatáshoz szükséges mérőórák cseréjére. Ráadásul az átállással járó adminisztratív teendőket – a T-Home-mal történt szerződéskötést követően – teljes egészében a Magyar Telekom intézi.