Virtuális ipari kiállítás február 9-11. között

MTI Sajtóadatbank, 2011. február 8. 17:07

Virtuális ipari kiállítást rendez a Top Point Információs és Marketing Kft. február 9-11. között, ez idő alatt interaktívvá teszik a www.virtualisexpo.hu honlapot, amelyen keresztül a kiállítók és a látogatók kapcsolatba léphetnek.

Fenyves Júlia, a kiállítás igazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a virtuális expo a hagyományos kiállításoknál lényegesen olcsóbb, egyszerűbb, kényelmesebb és időtakarékos is, élő kapcsolatfelvételt, információszerzési lehetőséget jelent a kiállítók és az érdeklődők
számára.

Hangsúlyozta, hogy az ingyenes látogatáshoz elegendő a szokásos számítástechnikai felszereltséggel, átlagos ismeretekkel rendelkezni. A három nap alatt a látogató a kiállítói pultokon írásban illetve headsettel, webkamerával élőszóban kérdezhet, dokumentumokat cserélhet, vagy bemehet a zárt tárgyalóba is. Nézelődés közben lapozható katalógusokat, ismertetőket tölthet le, megnézheti, letöltheti a virtuális prospektustartók tartalmát, névjegyet adhat és kaphat.

A szervezők tájékoztatása szerint a virtuális kiállításon több mint 20-an mutatkoznak be az ipari logisztika, raktártechnika, anyagmozgatás, méréstechnika, anyagvizsgálat, minőségbiztosítás, környezetvédelem, munkavédelem, tűzvédelem, biztonságtechnika és az ipari informatika területéről.

A virtuális kiállításon nemcsak az interaktív standoknál jelen lévő személyzettel lehet kapcsolatot teremteni, hanem nézelődni lehet a tematikus termékkatalógusokban, valamint láthatók lesznek a szakmai újdonságokat bemutató élő prezentációk, illetve tájékozódni
lehet a fényújságokból is.

A kiállításra a belépés díjmentes, de a regisztráció mindenki számára ajánlott, hogy információt kaphasson egy éven keresztül az újdonságokról.

Az interaktív háromnapos kiállítást követően egy évig még működik majd a honlap, amelyen a kiállítók frissítik az információkat - tájékoztatta a szervező cég az MTI-t.