A Galaxy Tab 2 lekörözi az iPAD2-t?

Vértes Judit, 2011. február 12. 21:41

Nemrég jelent meg a Samsung első tabletje, a Galaxy Tab, és máris üdvözölhetjük a követőjét. Miközben hetek óta folyank a találgatások, hogy mikor jön az iPad2, megbízható források szerint holnap megérkezik az új Galaxy Tab: a Samsung egy új 25cm-es, Android 3.0 (Honeycomb) operációs rendszerű, Qualcomm dual-core processzoros, 8 megapixel felbontású kamerával ellátott tablet bemutatását tervezi február 13-án Barcelonában, a Mobile World Congress rendezvény előestéjén.

Aki nem hisz már az ilyen jóslatonak, annak figyelmébe ajánljuk a Samsung előkészületeit megörökítő videót ...

A második generációs Samsung tablet a legfrissebb információk szerint "csak" az 1024x600-as felbontású Amoled kijelzővel mutatkozik be,  (nem a szuper-Amoleddel), további jellemzők: 16,7 millió szín, 250 cd/m2. 

A 2010-es év az e-könyvolvasók harca volt, 2011. minden bizonnyal a tabletek versenye lesz, a Motorola Xoom, az LG G-Satle, a HP TouchPad és a BlackBerry PlayBook is a következő hetekben, hónapokban várható, nem beszélve az annyira beharangozott, de még mindig nem bejelentett iPad2-ről és a Gingerbread rendszerű HTC tabletről.