Jó tanács Valentin-napra: ne Te szervezd a randevút, inkább outsource-szold ennek minden nyűgét!

Vértes Judit, 2011. február 13. 14:58

Valentin-nap közeledtével minden a szerelemről szól. De nem könnyű azoknak, akik még nem találták meg életük párját. Igaz, már rengeteg internetes párkereső oldal működik, de hát kinek van ideje válaszolni a sok levélre, vagy válaszra várni azoktól, akik tetszenek... Ráadásul, ha mégis személyes randevúra kerül sor, úgyis jönnek a csalódások. Mindezektől megkímél minket a VIDA, a virtuális randiszervező cég. 

A cég árstruktúrája alkalmazkodik igényeinkhez, eldönthetjük, hogy mi az, amit rábízunk, nem kell feltétlenül mindent.

Havi 360$-ért elkészíti a profilunkat több társkereső oldalon, digitálisan retusált fényképpel, válaszol a leveleinkre, viccelődik a nevünkben, majd nekünk nincs más dolgunk, mint elmenni a megbeszélt randevúra.

Ha ennél is fontosabb számunkra a szerelem, havi 1440$-ért komoly felkészítést is kapunk az első randik előtt (például arról, melyik profilunk az előnyösebb). Mivel az online oldalakon ismerkedők amúgy is hozzá vannak szokva, hogy a valóság mindig kicsit más, talán nem fog meglepődni a partnerünk, ha esetleg a humorunk kevésbé sziporkázó, mint az online beszélgetésekben volt. Személyiségünk varázsa majd feledteti vele.