Mikrochip a harisnyatartóban

Vértes Judit, 2011. február 14. 00:45

Nincs többé miért aggódnunk, ha párunk sokáig marad a munkahelyén, vagy éjszaka is a gép előtt ül, ha nem a munkáját végzi, egyből kapjuk az értesítést. Nem a párunktól, nem is a főnökétől, hanem a harisnyatartójától.

A GorgeousGarters.com oldalon bemutatott harisnyatartó mintha egy James Bond  film kelléke lenne. A beépített mikrochip a combi artérián keresztül méri a pulzust, és a bőr nedvességét is figyeli. Ha a normál értékekhez képest változás történik, azonnal jelzést küld a megadott számítógépre. Lucinda és Edward Hale, a szerkezet kitalálói, jelenleg boldog házasságban élnek, de kapcsolatuk majdnem tönkrement, amikor egy időben Lucinda chatelni kezdett egy másik férfival. Azóta nagyon megbánta, és úgy gondolták, ezzel az ügyes kis elektronikus erényövvel sok kapcsolatot menthetnek meg. A szerkezet közbelép, mielőtt az ügyvédeknek kellene ezt tenni.

A világ vezető informatikai hírforrásának számító Cnet Valentin napi ajándéknak ajánlja a mirochipes harisnyatartót, és bizony lehet, hogy igazuk van: a szerelmünkre akkor kell elkezdeni vigyázni, amikor még dúl a l'Amour, és meg se fordulna a szerelmesek fejében, hogy  intelligens erényővbe fektessenek...