Kilencmilliárd forintos számítástechnikai tendert írt ki a KSZF

MTI Sajtóadatbank, 2011. február 14. 09:06

A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF) két évre, 9 milliárd forintos keretre írt ki nyílt közbeszerzést hálózati aktív és passzív eszközök szállítására, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokra - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A nyertes cégeknek 2 millió forint teljesítési biztosítékot kell letenniük. A teljes szállításra váró mennyiség attól függ, hogy a központosított közbeszerzés alá tartozó - és az ahhoz önként csatlakozó - intézmények mennyit rendelnek az eszközökből és a szolgáltatásokból.

Ajánlatot az a vállalkozás tehet, amelynek a 2009. évi teljes árbevétele - az eszközök szállításához - meghaladta a nettó 1 milliárd forintot, a közbeszerzés tárgya szerinti árbevétele pedig több volt, mint nettó 300 millió forint. Szolgáltatásnál a megkövetelt 2009. évi nettó árbevétel 350 millió forint, míg a közbeszerzés tárgya szerinti árbevétele legalább nettó 100 millió
forint.

Az ajánlattételi határidő 2011. március 28. Az eredményhirdetés időpontja az ajánlati határidő lejártától számított 28. napon lesz. A szerződéskötésre pedig az eredményhirdetést követő 16. napon kerül sor.