Új kínálati paletta a Telenornál

forrás Prim Online, 2011. február 14. 14:30

Az egyszerűbb kommunikáció és a mobilabb életstílus kiteljesítése jegyében állította össze friss termékpalettáját a Telenor. A szolgáltató 2011. február 15-től komplex ajánlattal jelentkezik, amelyben az androidos készülékek széles választéka mellett már netbookot és tabletet is kínál. A magyarországi mobilszolgáltatók között elsőként a Telenornál kapható majd az LG felsőkategóriás androidos okostelefonja, az Optimus 2X is.

 „Az okostelefonok és a táblagépek, illetve az ezekhez kapcsolódó alkalmazások látványos fejlődése számtalan lehetőséget nyit meg a felhasználók előtt, s egy olyan új mobil életstílus elterjedéséhez járul hozzá, mely jelentősen megkönnyíti és egyben színesebbé teszi mindennapjainkat a munkában és a magánéletben egyaránt. A mi küldetésünk, hogy ezeket az új lehetőségeket mielőbb elérhetővé tegyük előfizetőink számára, ehhez pedig megfelelő készülékekre van szükség. E cél érdekében egy olyan termékpalettát mutatunk most be, amelyen mindenki megtalálja a számára legideálisabb mobilkommunikációs eszközt, legyen szó akár okostelefonról, netbookról vagy tabletről.” – mondta Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

 A Telenor február 15-től kedvező netbook és táblagép ajánlattal, (kéthetente pedig újabb androidos okostelefonokkal) jelentkezik:

A Telenor portfóliójának újdonsága, a könnyű, strapabíró és okos Samsung N145 netbook Flexi Plus vagy Internet Prémium mobilinternet csomaggal, illetve költség- és kamatmentes részletfizetéssel, kétéves hűségnyilatkozattal és kétéves tarifamegtartással már bruttó 6 490 forint kezdőrészlettel kapható. A hosszú, akár kilencórányi akkumulátoridejű, karcálló készülék fekete és fehér színben, tükröződésmentes LED-képernyővel érhető el, teljes ára részletfizetés nélkül bruttó 42 490 forint. Az ajánlat azok számára is kedvező lehet, akik nem szeretnének magas áron új asztali számítógépet vásárolni, vagy a netbook meglévő otthoni számítógépünk hasznos kiegészítője is lehet.

Akciós áron lesz elérhető a 8 megapixeles beépített kamerás HTC Desire HD, illetve az érintőképernyős Samsung Galaxy Ace. A kéthetes akciós periódusokban Samsung Galaxy S, LG Optimus One és ZTE Blade készülékek is vásárolhatók, illetve a hazai szolgáltatók között először a Telenornál lesz kapható az első duplamagos processzorral működő szupergyors LG Optimus 2X.  A Telenor által kínált androidos okostelefonokat a szolgáltató azoknak ajánlja, akik mobiljukon is szeretnék maximálisan kihasználni az internet élményét.

A táblagépek rajongói mostantól kedvező, 12 havi kamat- és költségmentes részletfizetési lehetőséggel is megvásárolhatják a héthüvelykes  Samsung Galaxy Tab-et. A készülék Flexi Plus vagy Internet Prémium mobilinternet csomaggal 14990 Ft-os kezdőrészlettel, kétéves hűségnyilatkozattal és kétéves tarifamegtartással vásárolható meg. A héthüvelykes, újgenerációs táblagép összetett funkciói (e-mail, videóhívás, közösségi oldalak, multimédia, stb.) forradalmasítják a felhasználói élményt.