Szervezeti változások a Toshiba budapesti irodájánál

forrás Prim Online, 2011. február 23. 16:35

A Toshiba magyarországi képviseletének Retail Account Manager-i pozícióját 2011 februárjáról Nagy Gábor látja el. A szakember elsődleges feladatai közé tartozik az áruházláncokkal való kapcsolattartás, a retail értékesítés koordinálása és a termékmanagement. A Toshiba budapesti irodája a jövőben négy fővel folytatja működését.

Nagy Gábor 2003 óta dolgozik informatikai-kereskedelmi területen. Első munkahelyén rövid időn belül üzletvezetővé léptették elő. Ezt követően öt éven át tevékenykedett egy elektronikai eszközöket forgalmazó áruházlánc kereskedelmi vezetőjeként, majd kereskedelmi projektmenedzserként folytatta pályafutását jelenlegi kinevezéséig. A 28 éves szakember többek között rendszerinformatikusi végzettséggel rendelkezik, valamint több kereskedelmi tréningen is részt vett.
 
A szervezeti átalakítások keretein belül további változást jelent, hogy Leskó László Country Manager-i pozícióban folytatja munkáját, és a továbbiakban a Toshiba magyarországi notebook üzletágának teljes koordinálása lesz a feladata.