A weben már elkezdődött a júliusi Hegyalja Fesztivál

Kiss Ádám Zoltán, 2011. február 25. 11:23

A szervezők újrarajzolták az ideiglenesen a Facebook oldalra cserélt hivatalos fesztivál weboldalt, és lassan érkezik az első fellépőkről szóló hír is. Az új weboldal persze gondosan őrzi a kapcsolatot a Facebookon szerveződő fesztivállátogatókkal, de emellett egy sor olyan többletet kínál, amit a közösségi oldal jellegéből fakadóan nem tehet.

A hegyaljafesztival.hu oldalán  rengeteg képet és videót találunk az elmúlt évekből: nézzünk csak szét az Élmények menüpontban. A YouTube csatorna szintén megkerülhetetlen az emlékek után kutakodóknak, de azoknak is, akik először jönnek a Hegy’-re 2011 júliusában és már most a hangulatra készülnek. A a Praktika menüpontban szedtek össze minden olyan tudnivalót, ami a hegyaljázáshoz kel, mindent a sátrazásról, utazásról, társaság és ismerősök után kutatva érdemes a Facebookon a Hegyalja Fun Clubra is átkattintanunk (nem tévedés, direkt ez a neve), hiszen itt kaphatunk a legegyszerűbben választ a kérdéseinkre; ráadásul arról is gondoskodnak, hogy egyetlen friss Hegy’-gyel kapcsolatos tudnivalóról se maradjunk le!

Közben kezdődhet a lelki készülődés az idei rakamaz-tokaji Hegy' nyaralásra, érkeznek az első fellépőnevek. Július 13-17 között ott lesz a Hegy'en az új AC/DC, az ausztrál Airbourne, Magyarországon először Tokajban ad nagyszínpados koncertet a Mastodon, akik nagyon profi vizuáltechnikával készülnek a hegyaljás bulira. Igazi kuriózumként pedig érkezik a fuvolával beatboxoló Nathan Flutebox Lee és Beardyman is.