Megjelent az avast legújabb változata - a Letöltés.com-on is

Erőss Csaba, 2011. február 25. 18:33

Megjelent az avast legújabb, 6.0-s változata. A népszerű ingyenes vírusírtó számos új funkcióval gazdagodott, melyel még nagyobb biztonságot nyújt a felhasználóknak, és a Letöltés.com-nak köszönhetően könnyen elérhető olvasóink számára is.

A 6.0-s verzió megjelenése alkalmából stilszerűen egy hatdarabos felsorolást állítottak össze a gyártók, hogy miért érdemes az avast mellett letenni a voksunkat.

1. Autosandbox -Automatikusan létrejövő virtuális környezet, ahol biztonságosan kipróbálhatjuk a veszélyesnek ítélt állományokat.

2. WebRep - Az avast több, mint 120 milliós felhasználói bázisára támaszkodó megoldás, mellyel értékelhetjük az egyes oldalakat, és láthatjuk, hogy mások, hogy értékelték őket. A közösség erejét kihasználó technológia újabb lehetőséget biztosít, hogy ne csak a számítógépes algoritmusok, hanem a hús-vér emberek is segíthessenek a biztonságosabb számítógép használatban.

3. További internetes védelmek - A már meglévő számos algoritmust továbbiakkal bővítették az avast fejlesztői, hogy még nagyobb védelmet nyújtson a felhasználóknak. Többek között az új Site Blocking megoldás is ezt a célt szolgálja.

4. Tudja, hogy mi a rossz - A CummunityIQ érzékelőnek köszönhetően még pontosabb eredmények. Az avast közönség visszajelzéseit is aktívan beépíti a védelmébe a vírusírtó, így fejlesztve tovább a vírusfelismerést.

5. Nagyszerű értékelések - Az avast teljesítményét nem csak a nagy felhasználói tábor, hanem a független tesztelők is bizonyítják, akik rendre magas pontszámokkal díjazzák ezt a valóban jó programot.

6. Ingyenesség - A kis méretű program nem csak a számítógépünket, hanem a  pénztárcánkat is kíméli, hiszen az alap funkciók már az ingyenes változatban is elérhetőek.

Az avast 6.0-t letöltheti innen.