Facebook WaitingRoom – a szerelem előszobája

Vértes Judit, 2011. február 27. 22:12

Ezentúl nem kell tétlenül epekedve várnunk, amíg az a lány, vagy fiú, akire rávetettük „virtuális” szemünk kapcsolatban van. Az új WaitingRoom Facebook alkalmazással jelezhetjük neki, ott ülünk a várószobában, készen arra, hogy boldoggá tegyük.

A korábbi alkalmazás, a Breakup Notifier csak jelezte, hogy mikor válik egyedülállóvá valaki ismerőseink közül. Az új WaitingRoom alkalmazással azonban „várólistára” kerülhet az, aki szeretné, hogy egy ismerőse végre egyedülálló legyen, jelezve szerelme tárgyának, hogy „van, aki vár rá”.

Azonban a szakítás napjáig, illetve a szakítást követő 48 óráig kilétük rejtve marad. Így senkinek sem kell attól félni, hogy nevetségessé válik, vagy esetleg az aktuális barát/barátnő nekik támad, amiért partnerét ostromolják. A Facebook biztosítja, hogy teljesen bizalmasan kezeli az információt, semmi jel nem jelenik meg az alkalmazást használók oldalán.

A kapcsolatban lévők számára kicsit hazárdjáték: tudja hogy valaki vár rá, de vajon ki az? Megéri-e emiatt kilépni a kapcsolatból? Ha már elgondolkodik ezen, akkor prsze régen rossz. A WaitingRoom megkönnyíti, hogy kilépjenek a már nem működő kapcsolatból. Ha meg működik egy kapcsolat, akár együtt találgathat párjával, hogy ki lehet a titkos hódoló