Tesco-gazdaságos TV2-net a Vodafone-tól

Vértes János Andor, 2011. február 28. 13:53

A neten és ország összes nagy Tesco áruházában kapható lesz a feltöltőkártyás TV2 mobilnet csomag, amelyet ma délelőtt jelentettek be a Vodafone és a TV2 közös sajtótájékoztatóján. Az új Vodafone-szolgáltatással - amelyhez a TV2 exkluzív videótartalmakkal járul hozzá - akár egy órára is előfizethetünk a mobilinternetre, havidíj és egyéb kötöttségek nélkül.

Az egy órás lehetőség mellett a tv2.mobilnet keretében vásárolhatunk napi, heti vagy havi internetutalványt is, s ezek ára - a Vodafone webshopjában és a tv2.hu/mobilnet oldalon - 350 Ft, 690 Ft, 2490 Ft illetve 3890 forint lesz, míg a Tesco áruházakban egy kiskereskedelmi árréssel megnövelt összeget kell fizetnünk, de még ott is 5000 Ft alatt megvehetjük a havi netezés lehetőségét.

A sajtótájékoztatón részt vett  Nyitrai Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős államtitkára is, aki hangsúlyozta, hogy a kormány minden olyan kezdeményezést örömmel fogad, amely minél több számítógépre és telefonra juttatja el a világhálót.