OKI C9655: Nagyformátumú, színes egyéniség

forrás Prim Online, 2011. február 28. 15:15

A korábbi díjnyertes C9650 sikerére építkezve az OKI Printing Solutions piacra dobta a sokoldalú és a korábbinál költséghatékonyabb C9655 A3/A4-es színes nyomtatóját, melyet kifejezetten nagy igénybevételű, professzionális munkára terveztek.

Egyre több vállalkozásnak van szüksége nagy, professzionális színes nyomatokra, kreatív grafikai mintákra, plakátokra, vagy szeretnék házon belül tartani kiadványaik elkészítését. Az OKI C9655 változatos képességei és robosztus, nagy igénybevételre tervezett mechanikája, valamint alacsony költségei nagy tömegű színes munkák elvégzésére is alkalmassá teszik.

A készülék jellemzői megkönnyítik a munkát, a nagyméretű, egyértelmű LCD kijelző vagy a különálló, nagykapacitású, 22 ezer oldal nyomtatására elegendő festékpatron és a színenként cserélhető fényhenger mind a felhasználó kényelmét szolgálják.

Sebessége is figyelemreméltó, A/4-es méretben 36 színes és 40 fekete lapot, míg A/3-asban 19, illetve 21 oldalt készít percenként, ami jelenleg egyedülálló a szegmensben. A színes nyomtatás sebessége azért lehet hasonlóan gyors a fekete-fehérhez, mert az OKI a készülékeiben a papírt egyenes útvonalon vezetve egymenetes nyomtatást alkalmaz. A LED technológia révén méretében is kisebb a kategória hasonló gépeinél.
A C9655-ös magas fényű tonerekkel üzemel, melyekkel a nyomtatás minősége a prémium nyomdai termékekhez hasonlít.

Természetesen a készülék minden biztonsági funkcióval rendelkezik, amire egy sok felhasználós környezetben szükség lehet. Biztonságos törlés, adattitkosítás, jelszóvédelem, költség- és eszközfelügyelet jellemzik. Memóriája akár 1GB-ig bővíthető, merevlemeze 40 GB-os.

Műszaki jellemzők: