Webshopban is árul a Lindab

forrás Prim Online, 2011. március 5. 08:14

A változó fogyasztói igényeket felismerve az acélszerkezetek és csapadékelvezető rendszerek terén piacvezető Lindab online webshop szolgáltatást indít márciustól. A lindabshop.hu címen elérhető webshopon keresztül az építkezők, felújítók és beruházók így otthonról, egy számítógép segítségével, de akár az építkezés helyszínéről egy okostelefonon keresztül is tájékozódhatnak a tervezett ereszcsatorna-vásárlást illetően.

A Lindab online vásárlási felülete az árurendelési lehetőségen túlmenően számos hasznos és korszerű funkcióval rendelkezik. Az érdeklődők azonnal elérhető, átfogó termékinformációkat kaphatnak, előzetes, teljes körű online ajánlatkérésre nyílik lehetőségük a felületen összeállított komplex vízelvezető rendszerek kapcsán, illetve az építkezők, tervezők online is elküldhetik az adott épület tervrajzát, míg a kivitelezők mintaházak alapján a saját ajánlathoz is használható kalkulációt végezhetnek.

A lindabshop.hu-n keresztül a vevők közvetlen és azonnali kapcsolatba tudnak lépni a Lindab országos kereskedelmi hálózatával, a Lindab Centerekkel, amelyek több színből, raktárkészletről azonnal tudják biztosítani a Lindab ereszcsatorna-rendszert, így garantált a vásárlói igények gyors, pontos és hatékony kiszolgálása. Soha nem volt ilyen kényelmes és egyszerű a beszerzés. Ugyanis a cég az online összeállított ereszcsatorna-rendszereket a véglegesített rendelés leadásától számított 24 órán belül, 50-60 km-es körzetben ingyenesen szállítja ki a vásárlóinak.

A Lindab új szolgáltatása különösen hasznos és praktikus annak ismeretében, hogy sokan utolsó pillanatra hagyják a vízelvezető rendszer beszerzését. Pedig az ereszcsatornára érdemes már a tervezéskor gondolni, hiszen az nemcsak külsőleg, hanem műszaki szerepét, funkcióját tekintve is fontos része az épületnek. Sokan nem is gondolnák, de a vízelvezető csatorna alapanyaga, bevonata, és tartóssága nem csupán az épület külső esztétikus megjelenése miatt, de a ház állagmegőrzése okán is lényeges.