Újabb 18 üzletben tette elérhetővé az iPhone 4-et a T-Mobile

forrás Prim Online, 2011. március 8. 10:10

A T-Mobile 2011. március 7-től országszerte újabb 18 üzlettel bővítette azon értékesítési helyek számát, ahol megvásárolható a Magyarországon tavaly szeptemberben debütált iPhone 4 készülék. A szolgáltató reméli, hogy az iPhone 4-et értékesítő üzletek körének bővítésével még jobban ki tudja szolgálni a felső kategóriás készülékek iránt érdeklődő ügyfeleit.

Az iPhone 4-hez a T-Mobile elsősorban a lebeszélhető perceket, SMS-ket és internetezésre és e-mailezésre felhasználható adatforgalmat tartalmazó T-Mobile ikon és MédiaMánia díjcsomagokat ajánlja. Az iPhone 4 16 GB-os verziója a T-Mobile-nál elérhető legkedvezőbb konstrukcióban, új előfizetés vásárlása esetén, az előfizetésre és az ikon 600 díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal már 29990 forintért elvihető. Az Üzletszabályzatnak megfelelő hitelképességi vizsgálat alapján, adott esetben ún. mobilelőleg befizetése is szükségessé válhat.

Átmeneti készlethiány a kiemelt érdeklődés miatt ezután is előfordulhat, az ilyen esetekben továbbra is a várólistára vétel nyújthat megoldást. Az iPhone 4 a T-Mobile webshopjában a továbbiakban is megrendelhető.