PDF nyomtatás okos mobilokról

forrás Prim Online, 2011. március 14. 16:04

A Brother bevezette az iPrint&Scan alkalmazás új kiegészítését, így az okostelefonokon elérhetővé válik a PDF nyomtatás is számos hasznos funkció mellett.

A Brother iPrint&Scan alkalmazásával az iPhone, iPod Touch, iPad készülékekkel, valamint Android okostelefonokkal és tabletekkel lehetőség nyílik a vezeték nélküli fotónyomtatásra és dokumentumok szkennelésére. A legújabb verzió kiegészült a PDF nyomtatási funkcióval és teljesen kompatibilis a Brother legújabb tintasugaras multifunkciós készülékeivel.

Az alkalmazás legújabb verziója ingyenesen letölthető, és kompatibilis olyan eszközökkel, amelyek iOS és Android 1.6 vagy újabb verziószámú rendszereket használnak. Az alkalmazás immár 15 nyelven érhető el: angol, japán, francia, német, spanyol, portugál, olasz, holland, norvég, svéd, dán, finn, korai, egyszerűsített és hagyományos kínai nyelven.

Az új alkalmazással a Brother további előnyöket is kínál az okostelefonok használóinak a felhőalkalmazással foglalkozó Cortado vállalattal való együttműködés révén. Azok a felhasználók, akik Cortado Workplace asztali alkalmazást használnak, mostantól felhőalkalmazással is nyomtathatnak legújabb Brother készülékeikre.