SAP alkalmazásokhoz optimalizált Linux platform a Novelltől

forrás Prim Online, 2011. március 16. 17:17

A Novell bejelentette a SUSE Linux Enterprise Server for SAP applications rendszert, amely először teszi lehetővé az ügyfelek számára, hogy az összes SAP-alkalmazást az iparág legmagasabb szintű együttműködését kínáló, megbízható és biztonságos számítógépes platformjának legújabb verzióján futtassák.

Ezzel a kiadással az ügyfelek az összes SAP-alkalmazást egyetlen az SAP által minősített és ellenőrzött Linux platformra vonhatják össze, amelyet optimalizáltak a fizikai és virtuális SAP szoftvermegoldásokra, beleértve a hardver- és szoftverkészülékeket is. Ennek eredményeként az SAP ügyfelei és partnerei kihasználhatják a gyorsabb telepítés, a nagyobb teljesítmény, és az alacsonyabb fenntartási költségek, illetve az SAP-alkalmazásokhoz és a SUSE Linux Enterprise rendszerhez kapcsolódó vállalati támogatási szolgáltatás előnyeit.

SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications
A SUSE Linux Enterprise Server 11 SP1 rendszerre épülő SUSE Linux Enterprise Server for SAP applications integrált és automatikus telepítési munkafolyamatokat kínál a teljes szoftvermegoldás-csomaghoz, emellett támogatást nyújt a nagy, memóriában futó adatbázisokhoz, külön SAP frissítési csatornával rendelkezik, valamint integrált nagy rendelkezésre állást és bővített támogatást kínál a különböző szervizcsomagokhoz.

További előnyök:
Gyorsabb telepítés: napok, illetve hetek helyett órák alatt telepíthetők és üzembe helyezhetők mind az alkalmazások, mind az operációs rendszer. A megoldás egy telepítési keretrendszert is tartalmaz, amely lehetővé teszi az integrált, felügyeletet nem igénylő és automatikus telepítési folyamatot, illetve külön felületet biztosít a külső összetevők integrálásához.
Beépített folyamatos üzemelési megoldás: a SUSE Linux Enterprise High Availability Extension, valamint a nagy rendelkezésre állású clustering képességek segítségével a SUSE Linux Enterprise Server for SAP applications képes fenntartani a folyamatos üzemelést, védi az adatok integritását és csökkenti a kulcsfontosságú Linux informatikai szolgáltatások terven kívüli állásidejét.
Maximális támogatás: a műveletek és a folyamatos karbantartás költségeinek csökkentésére. Az Extended Service Pack Overlap Support lehetőséggel 18 hónapos időszak áll rendelkezésre a verziófrissítésekhez, szemben a szokványos hathavi időszakkal.

További információ: http://www.novell.com/products/sles-for-sap.html