Megfizethető, energiatakarékos multifunkciós megoldások a Ricoh-tól

forrás Prim Online, 2011. március 16. 20:22

Az Aficio MP 201F/MP 201SPF eszközök rövid bemelegedési ideje, gyors, 7,5 másodperces első másolat elkészítési ideje és hosszú élettartamú alkatrészei biztosítják a maximális üzemidőt. Kompakt kialakításuk nagy előnyt jelent azokban az irodákban ahol szűkös a rendelkezésre álló tér.

Ezek a kis energiafogyasztású MFP-k előnyösek az irodák és a környezet számára egyaránt. A standard kétoldalas egységgel a kétoldalas nyomtatás papírt és energiát takarít meg a produktivitás csökkenése nélkül. A Ricoh egyedi energiatakarékos toner gyártási módszerei segítenek csökkenti a felhasználók széndioxid lábnyomát, mely azt jelenti, hogy az eszközök üzemeltetéséhez kevesebb energia szükséges, így mind az üzemeltetési költségek, mind a környezetre gyakorolt hatások csökkennek.

Az Aficio MP 201SPF funkciói testre szabhatóak, így nagyobb szabadságot biztosítanak a munkacsoportoknak, ugyanis a felhasználók létrehozhatják saját beágyazott alkalmazásaikat a Ricoh Software Development Kit segítségével. Az MP 201SPF tartalmazza a hálózati felhasználó azonosítás és az IP szűrés funkciókat, így biztosítva a bizalmas dokumentumok biztonságát. A merevlemez opció tartalmazza a titkosítási és adat-felülírási biztonsági egységeket, melyekkel megakadályozható az információszivárgás. Az MP 201SPF-ben alapkiszerelésben megtalálható az eredeti Postscript 3, melynek segítségével a felhasználók éles, professzionális kinézetű dokumentumokat készíthetnek. Az eszköz számos médiatípust támogat és színes szkennerrel is rendelkezik, míg belső GW kontrollere gondoskodik a nyomtatási folyamatokról. A folyamatos eszközfigyelésre és menedzsmentre is lehetőség van a Ricoh internet alapú @Remote megoldásán keresztül. Ez a sokoldalú MFP nem csak e-mailbe és mappába, de USB memóriára is tud szkennelni, valamint rendelkezik Advanced Super G3 fax, Internet/IP fax és központosított LAN-Fax lehetőségekkel is. Az Aficio MP 201SPF egy fejlett megoldás, mely időt takarít meg, biztonságossá teszi az üzleti kommunikációt és nagymértékben javítja a munkacsoportok hatékonyságát.

A funkciókban gazdag Aficio MP 201F/MP201SPF eszközöket könnyű telepíteni és használni. Az összes funkció elérhető a jól áttekinthető 4 soros kijelzőről. A további időmegtakarítás érdekében a rendszeres karbantartások mindegyike az eszköz elején történik. Ezek az innovatív MFP-k a Ricoh digitális irodai eszközkínálatának legújabb tagjai.