ZTE V9 Light: Olcsó androidos tablet a Telenortól

forrás Prim Online, 2011. március 17. 19:15

Az okostelefonok széles választéka mellett 2011. március 8-tól újabb androidos táblagéppel bővült a Telenor kínálata. A hazai mobilszolgáltatók között elsőként érhető el a Telenornál a 7 hüvelykes ZTE V9 Light, amelyet azoknak ajánlanak, akik most ismerkednek a tabletek világával.

Az okostelefonok a folyamatos internetkapcsolatnak köszönhetően nagyban segíthetik a kommunikációt, a napirend megszervezését, és kötetlenebbé teszik a mindennapokat. A táblagépek világa azonban az okostelefon felhasználók számára is tartogathat meglepetést, hiszen a nagyobb méretű érintőképernyő, a multimédiás funkció jelentős mértékben fokozza a felhasználói élményt. A ZTE V9 Light épp azok számára ideális megoldás, akik nyitottak az újdonságokra.

A ZTE 7 hüvelykes, WiFi-s, 3G-s táblagépén Android 2.2-es operációs rendszer fut, súlya mindössze 389 gramm, erős akkumulátora pedig akár 10 órán át is működik egy feltöltéssel. A könnyen használható, hanghívásra is alkalmas készülék 3 megapixeles kamerával és a videohívásokhoz külön webkamerával rendelkezik, memóriája 32 GB-ig bővíthető. Számos, az üzleti és a magánéletben egyaránt hasznos alkalmazás futtatható rajta, a nagyméretű képernyővel pedig élmény az olvasás és a böngészés, egyszerű a navigáció. A ZTE V9 Light-tal könnyen szinkronizálhatjuk Google- és Facebook-fiókjainkat, emellett az Android Marketről igény szerint rengeteg alkalmazással bővíthetjük a készülék funkcióit.

A ZTE V9 Light új Internet Flexi Plus mobilinternet előfizetéssel 5000 forintos kezdőrészlettel, 12 hónapos futamidővel, költség- és kamatmentes részletfizetéssel, kétéves hűségnyilatkozattal, illetve kétéves tarifamegtartással vásárolható meg. A készülék teljes ára részletfizetés nélkül 29 000 forint.

További információ és tarifák: http://www.telenor.hu/mobiltelefon/zte/v9_tab/