A VirusBuster védi az ECDL-vizsgaközpontokat

forrás Prim Online, 2011. március 21. 13:32

A VirusBuster Kft. és a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) megállapodásának értelmében az egyetlen hazai antivírus-szoftverfejlesztő cég díjmentesen biztosítja az Európai Számítógép-használói Jogosítvány (ECDL) vizsgaközpontokban az ECDL-oktatásra használt gépek teljes körű védelmét, s az intézményeknek más kedvezményeket is kínál.

A VirusBuster az NJSZT-vel aláírt együttműködési megállapodásban vállalta: díjmentesen biztosítja a jelentkező akkreditált vizsgaközpontok ECDL oktatásra használt számítógépeinek vírusok és spam elleni, azaz teljes körű informatikai védelmét. Ha pedig ezek az intézmények az ECDL képzésbe be nem kapcsolt eszközeikre is ki szeretnék terjeszteni a VirusBuster védőhálóját, ehhez speciális kedvezményt kapnak.

Az akcióban a cég legkorszerűbb, komplex termékcsomagját kínálja, melyet eddig elsősorban hazai nagyvállalatok, nemzetközi cégek alkalmaztak védelmükhöz. A VirusBuster Aktív Hálózat Védelem csomag elemei: a központi menedzsmentet biztosító úgynevezett CMS, a munkaállomások védelmére tervezett VirusBuster Professional, valamint az állományszerverek, illetve levelezőszerverek elé pajzsot tartó VirusBuster for Servers és VirusBuster for Mail Servers.